ĎAKUJEME ZA XCJ 2013

06.06.2013 16:57

Tak a piaty ročník lesného behu Cross Country Jahodná máme za sebou. Tohto roku sa nás zúčastnilo zas o čosi viac, presne 124 kúskov, z toho 19 chodcov a 105 bežcov. Počasie nám opäť prialo, trať bola pekná mokrá a väčšina z vás prišla do cieľa zablatená, čiže bolo to to pravé cross country. Čo je najdôležitejľie, nikomu sa nič nestalo a každému sa v cieli ušiel koláčik. 

Po štarte veľkého behu si pomerali sily aj naši namjmenší športovci, tých bolo v troch kategóriách 25. Všetci dostali medailu alebo diplom a sladkú odmenu.

Chceli by sme sa poďakovať vštkým, ktorí sa podieľali na príprave podujatia a ktorí priložili ruku k dielu priamo na mieste, hlavne chlapcom z Úsmevu ako Dar za skvelú zvukovú kulisu, moderátorke Silvii za sprevádzanie celou akciou, ďalej chlapcom za prípravu a zabezpečenie trate a občerstvenia, pomocníkom, ktorí zabezpečili detský pretek, všetkým povzbudzovačom a hlavne všetkým účastníkom za odhodlanie, úsmevy a skvelé výkony. Veríme, že ste a sme strávili krásny deň v krásnom prostredí. Budeme radi za akúkoľvek spätnú väzbu, námety a nápady pre ďalšie ročníky.

Fotky z akcie si môžte pozrieť TU. Všetky fotky v galérii na SkyDrive je možné stiahnuť si aj v plnom rozlíšení (pre osobné použitie). AK by niekto nesúhlasil s publikovaním fotky v tejto verejnej galérií, informujte nás na xcj@misia24.sk. Ďakujeme